• Nemi aktus es fertozesveszej

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves holgyem/uram! Parkapcsolatban elek nehany honapja es a parommal valo szeretkezes soran mar tobb alkalommal is elofordult, hogy verezni kezdett szeretkezes kozben, de nem minden esetben. Az elso alkalommal eleg boseges verzesrol beszelhetunk. Szakorvoshoz fordult megallapitotta, hogy vizeletfertozese van, s attol lehet. Antibiotikumos kezlest is kapott es nahany napon belul mar nem verzett, nem csipodott a vizeles kozben, elmultak a tunetek. Azonban egy egesz honapba telt mire tultette magat rajta lelkileg, es termeszetesen mivel az elozo parkapcsolataiban ilyen nem fordult meg elo, engem vadolt mindenert. A hetvegen ismet egyutt voltunk es egyik ejszaka semmilyen tunet nem mutatkozott, s minden a legnagyobb rendben ment. Azonban masnap aktus kozben egy ido utan ismet enyhe verzes jelentkezett es fajdalom nalla, majd ismet a csipodes vizeles kozben. En tunetmentes voltam tegnap delutanig, amikor mar nekem is szornyen csipett, amiutan a vizelet tavozott a hugyvezetekembol. Mara a tunet enyhult szinte nem is erzem. Nalla viszont nem. Mi lehet ennek az oka, hogy az aktusok kozben eltelt idoszakban nem jelentkezik semmi tunet, s az aktus altal pedig a fent emlitett tunetek jelentkeznek? Utanna kell jarnom a dolgoknak, mert elveszitem eletem szerelmet, ha nem tudom meg a valaszt a kerdesre. Ami meg hozza tartozik a tortenethez, hogy a peniszem szuletesemtol fogva nem egyenes, hanem gorbe. Lefele gorbul, viszont jol mukodik, nincsenek merevedesi zavaraim, sot neha tul aktiv is. A penisz gorbesege okozhat-e valamilyen problemat ebben az esetben? Vagy lehet-e a tunetek okozoja? Mert mas partnerekkel sem nekem sem neki nem voltak problemai az aktus soran. elofordulhat, h en vagyok az okozoja? Lehetseges az, hogy azota kapott el valamit? En voltam mar azota mas szemelyyel is sexualis kapcsolatban es a masik partneremnel nem jelentkezett semmifele tunet. Ez hogyan magyarazhato? Elore is koszonom, gyors es operativ valaszat!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati fertőzés témában

        Tisztelt Kérdező! A leírt tünetek jellegzetesek a húgyuti fertőzésre, amit az aktus valóban provokálhat. Mindkettejüknek vizlete vizsgálat és antibiotikus kezelés szükséges. Amennyiben mással is létesít kapcsolatot bármikor újból beszerezhet fertőzést, ami önnél nem is biztos, hogy tünetet fog okozni. A fertőzés oda-vissza adása miatt kell az együttes kezelés. Más ok nem valószínű, a mechanikai sérülés azonnal vérzik.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 01., 13:59; Megválaszolva: 2010. november 03., 20:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés