cervix csatorna

Tisztelt Dr. Deli Tamás! Köszönöm a gyors válaszát. Annyit még kérdeznék, hogy én kb.4-5 hetes terhes lehettem mikor elvetéltem és ilyenkor is kinyílik a cercix csatorna? Csak mert mi vetélés óta rendszeres nemi életet élünk és dolgozunk a baba dolgon, hogy összejöjjön.Ön szerint ez baj mármint, hogy 5 hét szünet kellett volna vetélés után mivel nyitva van a csatornám és fertőzést is kaphatok? Ezt az ultrahangos Dr.nő mondta én ezt nem tudtam még a nőgyógyászom sem mondta.Bajt csináltunk? Abortusz után mondták ilyet meg, hogy csak tusoljak 5 hétig de itt is ez érvényes? A nyitott cervixet ultrahangal látták menszeszem után 14 nappal akkor lehet, hogy a menszesztől van nyitva? Ön szerint menjek el egy kontrol ultrahangra? Ha menszesztől van nyitva akkor sosem szabad majd nemi életet élni egy darabig? De ha kiderül, hogy a januári abortusz miatt van nyitva mi a teendő? Lehet még babám, hogy nem vetélek el? Levelét nagyon várom válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Niki

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza méhnyak témában

Tisztelt Niki!

Olyasmin izgul, amin nem kellene. Semmi gond nincsen, nyugodtan éljenek szexuális életet, teherbe fog esni és 40 hétig fogja hordani a terhességet.

Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2010. november 01., 09:25; Megválaszolva: 2010. november 03., 23:45
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Méhnyak-hsil
39 éves, egy gyermekes anyuka vagyok. Febr-i citológiám HSIL lett (sztk, előző évek mind negatív, egynél parakeratosis) , ami után márciusban loop...
Barna folyas terhesseg alatt
Tisztelt Doktor Ur, velemenyet szeretnem kerni: 29 hetes terhes vagyok, ma mar 4.napja barna nyalkas folyasom van (gorcs vagy egyeb tunetem nincs) , az...
Önök szerint méhnyakrákom van?
Tisztel doktor Úr/Nő! A méhnyak környékén egy golyó szerűség tapintható, ami olykor kisebb (alig észrevehető) olykor pedig elég...
a méhnyak rendellenessége
Tisztelt Szakértő! A kérdésem a következő:szülés után a 6 hetes vizsgálat alkalmával a nőgyógyász orvos megállapította a méhnyak egyéb...
cervix csatorna
Elnézést, hogy levelemmel zavarom de azt szeretném kérdezni, hogy Ön szerint mitől van az, hogy 3 mm-re kivan nyilva a cervix csatornám? Október...