• Mit kellene tennem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Doktor Úr/Nő! Egy olyan kérdéssel fordulnék Önhöz,hogy a nőgyógyászomnál voltam egy hónapja és kenetet vett.Az eredmény csak egy hónap múlva lett meg így megtudtam hogy gomba gyulladás kolpitis a probléma (kórokozók:gomba leptotrix,vegyes baktérium).A felírt gyógyszer ,a Klion- D 100 hüvelykúp )csak 3 napja tudtam elkezdeni.A kúp beszedése előtt pár nappal égő,viszkető érzést tapasztaltam a hüvelyben(addig nem volt),és mikor felhelyeztem a kúpot elkezdett csípni,és jobban égni,de pár másodperc múlva megszűnt.A hüvelyi folyás utána fehéres-halványpirosas lett és megijedtem hogy vér.Pisiléskor kicsit fáj,és van egy pici alhasi érzékenység.Napközben most is van viszketés,égő érzés de talán kevésbé. A kérdésem az lenne,hogy szedjem tovább a kúpot,és megszűnik a pirosas folyás,mert így tisztul vagy pedig ez egy allergiás reakció lehet és abba kéne hagynom a kezelést? Köszönöm válaszát:

        Dr. Boros Miklós válasza a nőgyógyászati fertőzés témában

        Kedves Kérdező!Lehet allergiás reakció is ezért tanácsos a kezelőorvosát felkeresni.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 31., 22:32; Megválaszolva: 2010. november 03., 11:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés