• Miért jön vissza újra és újra a hüvelygomba?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Másfél éve küzdök azzal, hogy minden hónapban visszajön a hüvelygomba.Tejsavas öblítést használok, az orvosom már minden lehetséges gyógyszert felírt, amik ideig-óráig segítenek, de 2-3 hét eltelte után újra és újra kiújul a gombafertőzés.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelygomba témában

        Kedves hölgyem! A partnert is kell kezelni, ha ez még eddig nem történt meg. Gynophilus protexin kúra is javasolt a következő kezelés után.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 31., 14:52; Megválaszolva: 2010. november 02., 20:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés