• Nőgyógyászati gond lenne????!!!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktór Nő/Úr ! Az lenne a kérdésem,nagyon sokszór jelentkezik nálam ( évek óta) legalább éves szinten 4-szer vagy többszőr gombás fertőzésem álltalában elmegyek nőgyógyászhoz felírnak valamit ill. recept nélküli Canesten Combi -t használom sok-sok mindent kipróbáltam már ,ez idáig a párom állandó volt a férjem és nekem lombik programban sikerült a baba ,nem olyan rég történt hogy let egy másik kapcsolatom ahol nem fordult elő semmi baj aztán történt hogy ismét a férjemmel folytattam az életem és amint eggyütt voltunk már másnap jöttek a tünetek viszketés stb... hozzáteszem nem csalt vissza nem volt mással .De amint eggyütt voltunk ujból jöttek a régi kellemetlen fertözések is.Az után érdeklődnék lehet-e valamiféle érzékenység,alergia, a férjem váladékától ( nem tudom számít-e de nekünk nem lehetett természetes úton baba mert a férjemnek nem volt sperma a váladékában , szövet vételből tudtak segíteni).Előre is köszönöm a választ reméllem elég infórmációt írtam le.

        Dr. Deli Tamás válasza a gombás hüvelyfertőzés témában

        Tisztelt Kérdező! A férjének lehet olyan fertőzése (gomba), amit a szexuális együttlét során Ön mindig visszakap tőle, így amíg őt nem kezelik ki megfelelően, a visszatérő fertőzés nem fog elmúlni. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 30., 19:13; Megválaszolva: 2010. november 03., 23:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó reggelt Doktor úr! Egy kis tanácsra lenne szükségem

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés