• Hüvelygomba?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt szakértő! pár napja elkezdett viszketni a szeméremajkam. máskor is vbolt már ilyen de elmúlt most viszont nem igy lett. betadine kúppal kezelem magam,meg kenem állandóan canestennel és grapefruit cseppeket iszom. már nem csíp amikro pisilek,de még mindig viszket a szeméremajkam,igaz nem vakarom,mert attól csak roszabb lehet. mikor fog ez elmúlni? sexuális életet lehet igy folytatni vagy ha már elmúlt csak akkor?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati fertőzés témában

        Kedves hölgyem! Amíg meg nem gyógyul, inkább ne éljen nemi életet. Ha nem javul a kezelésre (javasolnám inkább a Canesten kombit a Betadine helyett), akkor nőgyógyászhoz forduljon.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 28., 11:14; Megválaszolva: 2010. október 31., 19:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés