• rövid kérdés a csak progesztogén tartalmú tablettákról

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor! A csak progesztogén tartalmú fogamzásgátló tabletták csak a minipillek lehetnek? Vagy nem csak a minipillek tartoznak ide?

        Dr. Deli Tamás válasza a progesztogén témában

        Tisztelt Kérdező! Nem. A sürgősségi fogamzásgátlók egy része (pl. Escapelle) is csak gesztagént tartalmaz, de nagy dózisban, így nem minipill. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 20., 19:49; Megválaszolva: 2010. október 21., 21:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt dr. ÚR! AZZAL A KÉRDÉSSEL FORDULOK ÖNHÖZ HOGY 14-én kellett volna meg jönnie de helyette barnás folyás OM volt 15-én véreztetem egy kicsit és 16-án megint barnás folyás van a betéten!Mi lehet az oka? Tesztet csináltam és negatív...