• Menstruácios zavarok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kedves Dr Nö Azzal a problemäval fordulok önhöz, hogy sajnos nälam elöfordulnak menstruäcios zavarok. Most utoljära több min 2 hetes kesessel jött meg a menst., tesztet vettem, de negativ eredmenyt mutatott, majd 3 nap mulva megjött a verzes, de csak 3 napig tartott. Nagyo szeretnenk a pärommal kisbabät, de sajnos nem jött össze. Mi semmilyen formäban nem vedekezünk. En semmilyen gyogyszert nem szedek. Kerem adjon tanäcsot, mitöl van ez nälam, hogy ilyen sokat kesik es megsem esem teherbe. Välaszäz megköszönve, tisztelettel

        Dr. Csuth Ágnes válasza a meddőség témában

        Kedves Hölgyem! Mindenképp szükség lenne kivizsgálásra, egyrészt tisztázni kellene a vérzészavar okát, már lehet, hogy ennek rendezése sikeres fogamzáshoz vezetne. A javaslat: Meddőségi szakrendelés felkeresése, itt hormonvizsgálat, fizikális vizsgálat, ultrahang fog történni első körben, ezek eredményétől függenek a további teendők. Sok sikert!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 19., 03:01; Megválaszolva: 2010. október 20., 11:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés