• Terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktor úr! duphastont szedtem összesen 25 napig mert nem volt menstruáciom.10 napos kura után megjott majd megint 15.napig szedtem,nagyon beteg lettem és 3napig véreztem viszont terhességre utalo jelek vannak!voltam orvosnál mondta nem jott jokor az influenza.sokat görcsölök.14mm-es méhnyálkahártyát lát.ami tényleg kori terhességre utal?ahogy három napi megvolt rá egy hétre nézett meg.most megint vissza kell mennem egy hét mulva!azt mondja ha rendes mensim lett volna levált volna a méhnyálkahártya!ezek szerint tényleg korai terhesség lehet már végre? kszönöm a segitséget!!!!

        Dr. Boros Miklós válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Kedves Kérdező!Ilyen esetekben terhességi tesztet kell csinálni és az útba igazithat.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 16., 10:57; Megválaszolva: 2010. október 19., 12:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés