• Állandó folyás. Normális?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Már hosszú ideje folyásom van. A mennyisége sok, állandóan t.betétet kell használnom. Viszketés és egyéb tünet nincs. A színe átlátszó vagy fehér. Állaga víz szerű vagy kicsit sűrűbb. Kérdésem az lenne hogy ez normális-e? Esetleg a hüvely PH-ja nem megfelelő? Lisztérzékeny vagyok, és állandó emésztési problémákkal is küzködök. Lehet összefüggés a kettő között?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Hölgyem! A hüvelyfolyás nem azonos a bővebb hüvelyváladékozással, annak eldöntése céljából, hogy fertőzés van-e nőgyógyászhoz forduljon. Alapvetően így lehet eldönteni, hogy kórokozó kiváltotta hüvelyfertőzésről vagy csak bővebb hüvelyváladékozásról van-e szó.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 13., 11:23; Megválaszolva: 2010. október 14., 10:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés