• Fájdalmas tamponhasználat és szeretkezés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T.Doktor úr/nő! Már régebben is próbáltam tampont használni, semmi problémám nem volt vele. De már egy ideje erős, szúró fájdalmat érzek a hüvelyemben, ha megpróbálok felhelyezni egyet. Eltávolításakor erős fájdalmat érzek. A másik problémám, hogy a barátommal eddig hét alkalommal szeretkeztünk, és még mindig kellemetlen az elején, egyáltalán nem jó nekem, sőt néha még fáj is. Voltam már nőgyógyásznál más problémával, de nem volt semmi elváltozásom, vagy akármilyen nőgyógyászati problémám. A menstruációm nagyon fájdalmas, nagyon erős és már egy héttel előre érzem a fájdalmat. Mi lehet az oka? 2éve hasi fájdalmaim vannak, a beleim gyulladtak. Válaszát/segítségét köszönöm.

        Dr. Boros Miklós válasza a fájdalmas aktus témában

        Kedves Kérdező!1.használjon betétet.2.szeretkezéskor használjon sikosító kenőcsöt.3.hasfájásnál nőgyógy.vizsgálat,szükség esetén hasi tükrözés szükséges.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 10., 22:08; Megválaszolva: 2010. október 13., 13:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés