• Összefüggés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! Az alapproblémám az,hogy az egyik termáfürdőben elkaptam egy gombás fertőzést a nemi szerveken..ami égő,viszkető fájdalommal jár..és kiütéseim is vannak..Nagyon fáj.El akartam menni az orvosomhoz,de mivel csak másnap rendelt akkor már nem tudtam volna elmenni mert addigra megjött a menzeszem és pontosan nem tudom mi a bajom.Segítsen kedves Doktor.Nem tudom,hogy ezekkel összefügg-e vagy sem de ma történt velem,hogy a kádban fertőtlenítős mosakodást végeztem és ahogy kiléptem a kádból hirtelen homályosan kezdtem látni és kicsit szédelegtem...ez kb 5 percig tartott..Megijedtem nagyon. Mi lehetett ez?Várom válaszát.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Kedves Hölgyem! Nem gondolom, hogy összefüggés lenne a fertőzés és az ájulás között. Inkább a hirtelen felállás miatt paradox módon leeshetett a vérnyomása. Ha menses alatt van ilyen gombás fertőzés, segíthet az Ellen tampon, utána pedig a Canesten Kombi.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 06., 12:21; Megválaszolva: 2010. október 07., 12:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés