• Pecsételő vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr! A problémám a következő: július-augusztusban szedtem 2 adag Clostylbegit-et, de sajnos a baba csak nem jött össze. Augusztusban és szeptemberben volt két normális 28 napos ciklusom, minden rendben zajlott. Közben természetesen próbálkozunk a férjemmel, hogy hátha.... Múlthét szerdán úgy tűnt, mintha meg akarna jönni, barnás épp csak a betétet összekenő folt mennyiségű "vérzés" volt egész nap. Ez a pecsételő vérzés azóta is meg van, és szombaton amikor valójában meg kellett volna jöjjön a menstruációm, elkezdtem kicsit görcsölni a szokott módon, de mégsem jött meg. Hétfőn vettem egy tesztet, de az negatív lett. Azóta beszéltem a nőgyógyászommal, aki azt tanácsolta, hogy várjak nyugodtan még egy hetet, majd ismételjem meg a tesztet. Érdeklődni szeretnék, hogy ezek a tünetek lehetnek-e terhességtől(a teszten az állt, hogy már a várható menstruáció napján ki tudja mutatni a terhességet), vagy esetleg ciszta okoz ilyesmit(de eddig sosem volt még ilyen problémám ciszták mellett sem), vagy valami komolyabb bajom lehet? Köszönettel várom válaszát!

        Dr. Herman Tünde válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        A barnás pecsételés több mindenre utalhat, abban az esetben ha a hasa is görcsöl mindenképpen keresse fel nőgyógyászát, hiszen ennek hátterében több minden is állhat: korai terhesség, cysta és ami a legsúlyosabb lehet, az a méhen kívüli terhesség. Keresse fel nőgyógyászát!


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 05., 11:39; Megválaszolva: 2010. október 11., 09:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés