• Van segítség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztlt Doktor Úr/Nő! 50 éves vagyok,5 hónapja nem menstruálok rendesen,két havonta kevés pecsételő vérzésem van.Megjelentek az éjszakai izzadások.A számomra zavaró mégis az,hogy lecsökkent a szexuális libidóm,amit nem tudok elfogadni.Ez velejárója ennek az egésznek?Mit lehet tenni?Sajnos hormonpótlót nem merek szedni,mert 30 éve migrénes vagyok,valamint pár hónapja volt egy enyhe embolikus tünetem.De én még szeretnék házaséletet élni,de sajnos nem igazán vágyom rá.Van segitség? Köszönöm előre is a választ!

        Dr. Boros Miklós válasza a klimax témában

        Kedves Kérdező! Van segítség.Keressen fel egy Menopauza szakrendelést.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 02., 16:40; Megválaszolva: 2010. október 05., 09:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: