fibroma

Van egy 2cm fibromam a meh falon ami a vizhojaghot egy kise nyomja. A masik oldalon egy csomo apro. Azt szeretnem megtudni hogy mi az eljaras kel e muteni, vagy kezelheto valahogy, vagy esetleg visszfojtani a fejlodeset. Koszonom elore is.

WEBBeteg szakértő válasza fibróma témában

Kedves Kérdező,

A 2 cm-es myoma miatt nem feltétlenül kell műteni, ezt elsősorban a panaszok hevessége határozza meg.

Gyógyszeresen is lehet kezelni a myomát (amennyiben a mérete nem óriási) , csak sajnos azt a készítményt, ami ilyenkor célravezető lenne, a TB nem támogatja myomára, csak endometriosisra.

Konzultáljon erről kezelőorvosával.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2010. október 01., 19:44 ;Megválaszolva: 2010. október 13., 10:05
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nőgyógyászati lelet
Candida fertőzés?
Ismét rákos leszek?
Immunológiai eredmény
Lelet értelmezés