• Menstruáció előtti vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! A férjemmel kisbabát szeretnénk. Szeptember 9-én volt az utolsó menstruációm, Az orvosom szerint 23-án volt tüszőrepedésem. Én úgy éreztem, hogy elképzelhető, hogy teherbe estem, de tegnap reggel (30-án) barnás folyásom, majd egyre intenzívebb, sötét vérzésem lett, és még ma is tart. Olvastam, hogy beágyazódáskor pecsételő vérzés előfordulhat, de én ezt nem pecsételőnek nevezném. A következő menszeszemnek pedig csak október 7-én kéne megjönnie. A leírtak nem sok jót jelentenek, igaz? Lehet, hogy ez már a következő menstruációm? Várom válaszát! Köszönettel: Csilla

        Dr. Herman Tünde válasza a terhesség témában

        Nem valószínű a terhesség, a beágyazódáskor nem szokott lenni vérzés. A legelképzelhetőbb az, hogy a ciklus második felében alacsony a progeszteronszintje, ami nem kedvez a teherbeesésnek. Ciklus elején, ill. a második felében történtjen egy hormnovizsgálat.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 01., 14:53; Megválaszolva: 2010. október 06., 14:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés