• Menopauza problémák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nö!Nemrég irtam róla,hogy rendszertelenül menstruálok és az utobbi idöben igen ritkán és gyöngén jön meg a menstruáciom.Nagyon eerös mellfájdalom ésérzékenység is jelen volt nálam .Aztán 42 nap után elkezdtem görcsölni de 3 napon át csak egy egy kis barna foltocska jelezte a menstruáciot.Aztán a 4.napon megjött,nehezen barnán de ma az 5.napra már erös és darabos is.Görcsökkel.A nögyogyászom hivtam a törletem eeredményei miatt,azt mondta az ebben a korban lévö megfelelö eredmény,nem gondolja hogy a problémát más okozná mint az atipikus hormonok ebben az életkorban.A prevencion uy nézett ki egy honapja mintha az egyik petefészek már nem is mukodne a másik erolkodne még kicsit.A menstruácio megindulásához erös hasmenés is társult a reggeli orában amely aztán megszunt.Egyelore nem tanácsolt semmit esetleg noi teákat a vérzés a gorcsok csillapitására,idonként Ascorutint szokott szedetni velem,ne legyen olyan erös.Elintézett azzal,hogy ebben a korban már nagyon sok változatosságot produkálnak a hormonok.Ne ijedjek meg ha mindig másként torténnek a dolgok.Mi errol a véleménye ?Koszonom a válaszát.

        Dr. Boros Miklós válasza a menopauza témában

        Kedves Kérdező!Ezek azok a problémák melyeket üzenetekkel nem lehet megoldani.A megyében több Menopausa szakrendelés van,valamelyiket keresse fel.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 28., 09:15; Megválaszolva: 2010. szeptember 30., 11:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: