• fertözés flfázás hormonális probléma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr! a következő lenne a problémám,múlthéten hétfőtől péntekig görcsöltem höhullámjaim voltak fejfájás levertség és érzékeny mellek ,pénteken meg is jött ami vasárnap délután el is mult azotta erös derék és alhasi fájdalmaim voltak a bal oladli petefészkembe nyilallt a melleim érzékenyek de nem feltűnően!azota egyfolytában a feszülés és a nagy has érzés mellett mindig úgy éreztem meg fog jönni a menzeszem...most egy hérte rá sem ujra mestruálsá sem más de kezd egy pici folyásom lenni ami nem szagos és fehér átlátszó kicsi alhasi "méhembe nyomást érzek! azt mondják a családtagok lehet terhes vagyok de van egy problémám a férjem magtalan és hormon injekciót kapott 3 hete vagy vannak csodák és teherbe estem?:))!. a fejem két napja fáj délutánonként ,és mintha híztam volna fölég ott alul! mitől van volt ez a 2 heti vajúdás?felfázás?gyulladás?terhesség?

        Dr. Deli Tamás válasza a hasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Végezzen terhességi tesztet és mindenképpen forduljon orvoshoz is, hiszen akár méhen kívüli terhes is lehet. Hasonló tünetet okozhat egyébként petefészekciszta is, annak megállapítása is orvos feladata. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 26., 22:07; Megválaszolva: 2010. október 01., 09:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés