• Barnás folyás, rendszertelen menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr vagy Doktornő! Idén májusban hagytam abba a fogamzásgátló tabletta szedését, mivel babát szeretnénk. Azóta a menstruációm kiszámíthatatlan (a ciklusaim hossza 28 és 31 nap között váltakozik) és a mensesem előtt 1-3 napon keresztül barnás folyásom jelentkezik (hol erősebben, hol gyengébben). Jelezhet ez valami problémát? Mi a teendőm? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező!A leírtak gyakran előfordulnak tablettaszedés után.Ha fél éven belül magától nem rendeződik szükséges nőgyógy.vizsgálat.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 20., 07:16; Megválaszolva: 2010. szeptember 22., 13:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: