Méheltávolítás

Tisztelt Doktornő/Úr Három hete mióma és vérzés miatt eltávolították a méhemet. Már jól érzem magam, de most pár napja a melleim feszülni kezdtek, mint amikor még menstruáltam. Ez normális jelenség?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati kérdés témában

Kedves Hölgyem! A petefészek és a tuba eltávolításra került? Ha nem, akkor a petefészek ugyanúgy termeli a hormonokat, ez okozhatja a panaszát. Ha tartós lenne panasza, keresse fel nőgyógyászát.

Kérdés: 2010. szeptember 16., 18:06; Megválaszolva: 2010. szeptember 17., 11:49
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele
Ciszta vagy petefeszekrak?