• Fehér folyás amit nem tudnak kikezelni

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktorúr!nő! 2é ve szedek fogamzásgátlót (tri-regolt). Előtte semmiféle panaszom nem volt, viszont a szedésre való egy hónappal elkezdődött a fehér folyásom.Azonnal nőgyógyászhoz mentem, aki felirt hüvelytablettát, mivel hüvelyi fertőzést állapitott meg. Sajnos ez nem mulasztotta el.Visszamentem a dokihoz aki aztán kenetet vett hátha gomba, de negativ lett. fölirt betadine kupot és gynoflor tablettát. de a helyzetem azóta is változatlan. Közben a páromnál is kiváltott a folyásom némi problémát,amivel urulógiára mnet onnan pedig egyenesen a börgyógyászatra küldték. A doktornő ott azt mondta h "nem fogadjuk el egymást" a nyálkahártya miatt és ezért alakul ki a folyásom, de lehet a fogamzásgátló hatása.Ezek tudtán Ön mit javasolna? Váltsak fogamzásgátlót?Hogy lehetne kikezelni a folyásom? Köszönettel: Reni

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati fertőzés témában

        Kedves Reni! A folyás és a bővebb hüvelyváladékozás nem ugyanaz. Biztos, hogy nemcsak bővebb hüvelyváladékról van szó? Egyéb panasz (fájdalom, csípő érzés, viszketés) társul mellé? Ha bizonytalan, én javasolnék egy tenyésztést, ennek eredménye alapján célzott kezelést a párjának is és önnek is, addig pedig óvszert kellene használni. Ha a kúrának vége, akkor jöhet a Gynophilus alkalmazása.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 16., 16:20; Megválaszolva: 2010. szeptember 17., 11:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés