• Fertőzés vagy sem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Nőgyógyászati kérdésem a következő. Augusztusban kezdtem el szedni Lindynette 20 tablettát két év hihagyás után. A menstruációm normális volt, bár tovább tartott, mint a 7 napos szünet. Már elkezdtem szedni a második levéllel is (egy hete szedem) és a párommal már voltunk is együtt, de a tegnap esti együttlét kezdetben nem, de pár perc után nagyon fájdalmas volt, s abbahagytuk. Azóta barnás folyásom van, mely kissé fájdalmas. Ez a gyógyszer miatt lehet, vagy esetleg gombás fertőzésem van? Sajnos jelenleg nem tudom felkeresni nőgyógyászomat, ezért várom az Önök segítségét! Köszönettel

        Dr. Csuth Ágnes válasza a barnás folyás témában

        Kedves Hölgyem! A fájdalmas szex legfőbb oka lehet gyulladás, de ritkábban egyéb ok is szóba jön, pl. petefészek ciszta. Az, ha az aktus után kezdődött a vérezgetés inkább méhszájseb mellett szól, melyet krónikus folyás okozta irritáció vált ki. Mindenképp szükséges a vizsgálat, anélkül sajnos csak találgatni lehet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 13., 13:20; Megválaszolva: 2010. szeptember 16., 08:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt dr. ÚR! AZZAL A KÉRDÉSSEL FORDULOK ÖNHÖZ HOGY 14-én kellett volna meg jönnie de helyette barnás folyás OM volt 15-én véreztetem egy kicsit és 16-án megint barnás folyás van a betéten!Mi lehet az oka? Tesztet csináltam és negatív...