Késik a menstruációm.

Üdvözlöm tisztelt Doktornő / Úr! Augusztus 27.-én kellett volna megjönnie KB.a menstruációmnak.Elötte Július 27.-én volt meg.Két tesztet is csináltam, de nem vagyok terhes.Két gyermekem van. A kisebbik 4 éves.Őt 3 évig szoptattam. Az ovi elkezdése után kezdtem elkezdeni leszoktatni. A déli szopizást sikerült, de az esti nagyon nehezen ment.De végül az is sikerült.Úgyhogy most egy éve, hogy nem szopik a lányom. A menstruációm nem mindig pontos.De most ideges vagyok. Augusztus elején volt egy balesetünk. Azt hittem azért.De mégsem. Aztán beteg voltam. Antibiotikumot kaptam. Azt hittem köze van hozzá.De már nem tudom.Kérem segítsenek, mert csak Október 6.-ára kaptam időpontot a nőgyógyászaton.Előre is köszönöm.Tisztelettel.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

Kedves Hölgyem! A terhességen kívül nagyon sok oka lehet még a menses késésének. Egy fertőzés, a stressz, fogyás, petefészek ciszta, belgyógyászati betegségek, stb. is okozhatja. A pontos ok csak izsgálattal deríthető ki.

Kérdés: 2010. szeptember 13., 10:55; Megválaszolva: 2010. szeptember 16., 08:10
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele
Ciszta vagy petefeszekrak?