• Mi lehet ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr Úr/Nő! A kérdésem az lenne,hogy ,amikor vizelek szúr ,vagy csip nemis tudom pontosan.De nem belül fáj,hanem kivül...Olyan érzés mintha megvágtam volna magam borotvával intim helyen és fáj ,amikor vizelek....amikor hozzáérek abban a vonalban fáj,mármint külsöleg ...megnéztem tükörrel magam és nagyon piros belül ,most kenem neugranormonnal. Voltam nögyogyásznál mondta hogy canestennel kenjem ,de az nem hatott aztán szedtem 10 db hugyuti fertözésre gyógyszert mert arra is gyanakodtak ,attól jobb lett ...most adtam le vizeletet ,hogy mi lehet,de addigis gondolta megkérdezem,mert kivül fáj nem a hugycsövem...meg piros... köszönöm előre is a válaszát. üdvözlettel: Szilvia

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati fertőzés témában

        Kedves Szilvia! A szeméremtest gyulladása lehet, de ezen kívül húgyúti fertőzése is lehet. A vizsgálatból ez utóbbi kiderül.Ha negatív a vizelet, és a Canesten nem hatott, megpróbálható még antibiotikumos hüvelykrém vagy kúp, ezt nőgyógyászával beszélje meg.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 12., 19:25; Megválaszolva: 2010. szeptember 15., 13:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés