myoma a méhben

Tisztelt Dr.Úr/Hölgy! 3 gyermekes nő vagyok.Idén januárban voltam UH-on, ahol nem találtak semmit. Augusztusban ujjabb UH vizsgálaton voltam, ahol megnagyobbodott méhben 77x38mm-es myoma göb látható.Véleményét szeretném kérni.Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza a myoma témában

Tisztelt Kerdezo! Ha 2-3 honap múlva ismételt UH-n hasonló vagy nagyobb a myoma, ha panaszt okoz (fájdalom, vérzészavar), akkor az elhelyezkedésétől és az Ön terveitől (további gyermekválalási szándék) függő műtéti megoldás lehet szükséges (a myoma eltávolítása vagy méheltávolítás). Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2010. szeptember 11., 11:50; Megválaszolva: 2010. szeptember 15., 23:11
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Ciszta vagy petefeszekrak?
vérzészavar, hormon
Fertőzés lehet