Babát szeretnénk

Üdvözlöm Dr.Úr! 6 hónapja szeretnék babát, de nem sikerült.3 éve nem szedek gyógyszert, tehát az már nem lehet szerintem ok.ovulációs tesztet is használtunk, és tudatosan akkor is meg előtte napokban is együtt voltunk a férjemmel.Soha semmi nőgyógyászati problémám nem volt. Az orvosom azt mondta, hogy, ha nem esek teherbe 3-4 hónap alatt akkor keressem fel.De még nem mentem el hozzá, vártunk, hogy hátha sikerül. A kérdésem az lenne, hogy mivel tudnánk elösegiteni a teherbe esést, ha lehet, mert én még nem szeretnék gyógyszereket szedni, mert a ciklusom normálisnak mondható:28, 28, 29, 26, 29napra jött meg az elmúlt hónapokban.Vagy mi az amit ilyenkor az orvosok vizsgálni szoktak? az Elevitet 1 hónapja szedem, vagy nagyobb dózisban kellene a folsavat? Válaszát nagyon várom s köszönöm szépen:) Tisztelettel:Nagyné

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a meddőség témában

Kedves Nagyné! A meddőségnek vagy a nehezebb teherbeesésnek olyan sok oka lehet mind a nő, mind a férfi részéről, hogy egyáltalán nem biztos, hogy önnek hormonális kezelésre van szüksége. A teherbeesés nem az Eleviten vagy a folsavon múlik. Menjenek el mindketten egy vizsgálatra, kiderül, hogy mi a sikertelenség oka. Sok sikert és jó egészséget kívánok!

Kérdés: 2010. szeptember 09., 19:53; Megválaszolva: 2010. szeptember 10., 10:36
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele
Ciszta vagy petefeszekrak?
vérzészavar, hormon