• nem felelötlenség _e a második terhesség gondolata?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Van egy egészséges 3és fél éves kislányom.Ez volt az első terhességem.A terhesség 3-dik szakaszában problémák léptek fel.Kiderült a magzat nagyon pici növekedési rendellensége van.A magzatviz kevés volt ennek oka nem derült ki csak az volt biztos,hogy el nem folyhatott belőle.A méhem szűk.A magzat nak farfekvése volt.A fejecskéje nyomásnak volt kitéve .Olyan kevés volt a hely számára,hogy nem is rugdosott csak néha kilyebb tolta valamelyik testrészét.Mivel amagzat már nem fért,legalább 2-héttel korábban tervezett császármetszéssel jött a világra a kislányom nagymeglepetésre 2900-grammal és 53-cm -vel. Teljesen egészségesen csak a fejecskéjének volt szokatlan formálya,de ez idővel teljesen korrigálódott.Most gondolkodom a második terhességen,de nem tudom nem lennék e felelőtlen.Nem tudom mi okozta az első terhességem komplikációit.Van e esély egy probléma mentes terhességre?Vagy jogos e a feltevésem,hogyha nemlett vona az első terhességnél magzatnál növekedési gond jóval hamarább világra kellett volna segiteni.kitágultt egy kicsit a méhem a terhességnek köszönhetően? A választ előre is köszönöm.Maradok tisztelettel:Tusainé

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség, gyermekvárás, kevés magzatvíz témában

        Tisztelt Tusainé! Van esély egy teljesen szövődménymentes terhességre. Előtte érdemes megnézni, nincs-e méhfejlődési rendellenesség, de mivel már volt sikeres terhessége, ez sem befolyásolja azt, hogy feltehetőleg minden további nélkül vállalható a következő terhesség. Üdvözlettel,


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 09., 16:27; Megválaszolva: 2010. szeptember 12., 22:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés