Menstruációs problémák

Tisztelt Doktor Nő! Köszönöm szépen, hogy ilyen hamar válaszolt. Azt írta, hogy POC-m van és ez igaz, mert most olvastam a nőgyógyászati papíromon is ugyanezt. Azt mondta a nőgyógyász, hogy nincsen peteérésem. Most attól, hogy nekem ez a POC-m van lehetek terhes? Már az anyagi helyzetemmel nincsen gond csak már nagyon szeretnénk a párommal egy kisbabát. A kövérségem miatt nem esek teherbe? Van több ismerősöm akik kövérebbek nálam mégis van 2-3 családjuk. Mit tegyek annak érdekében, hogy legyen peteérésem? Azt mondták, hogy lehet egy petevezeték átfúvás rendbe hozna.Ez igaz? Kérem doktor nő segítsen, mert nagyon kétségbe vagyok esve.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a PCO témában

Kedves Hölgyem! A PCO-s nők nagy százaléka sikeresen kivisel több terhességet a mai korszerű hormonterápia mellett, a peteérés beindítása a tüszőérést stimuláló hormonterápiával lehetséges, ezért ön egyebet nem tud tenni, csak azt, ha rábízza magát az orvosra. A petevezeték elzáródása külön dolog, ez az esetben vezet célra, ha az elzáródás okozza a meddőséget, a PCO-ra nincs hatása. A fogyás segítene a nőgyógyászati problémán is, egy cukorterhelés is jó lenne, ha itt van eltérés, akkor alapos étrendi változtatás indokolt. Tehát most az első legyen egy cukorterhelésre és egy meddőségi szakrendelésre való bejelentkezés, addig is arra figyeljen, hogy 5 étkezés legyen, több rost, kevesebb zsír és egyszerű szénhidrát. sok sikert! Ha elment a vizsgálatokra, írja meg, hogy mi volt, ha van további kérdése, megpróbálunk segíteni.

Kérdés: 2010. szeptember 08., 13:44; Megválaszolva: 2010. szeptember 09., 11:34
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele
Ciszta vagy petefeszekrak?