• közti vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Sajnos több mint kéve küzdök a közti vérzéssel. Volt idő mikor a diane35-t majd a yadinet szedtem.Ekkor nem is volt probléma.Majd 2év után abbahagytam,mivel nem volt párkapcsolatom,s az akkori orvosom sem látta indokoltnak. Rá pár hónapra ciszta alakult ki...majd felszívódott.de ezután fél évre rá ismét cisztát találtak. De ez is sikeresem eltűnt,ekkor kaptam a yasminellet.Amivel egy fél évig nem is volt gond,de az utána következő fél évben folyamatosan volt közti vérzés. Ezután milligest,majd stodette fogamzásgátlót kaptam.Ezek sem váltak be. 4hónapja kértem a Yadine-t,hogy szedhessem,mivel régebben semmi gondom nem volt vele... de sajnos most tartok a 4ik levél felénél,s sajnos nem szűnt meg a vérzés. eléggé el vagyok keseredve,s nem tudom,h mit lehetne tenni.Párkapcsolatban élek 2éve,gyermeket még nem tervezünk,s nem szeretném abbahagyni ( ciszta véget sem),de még 20féle gyógyszert sem kipróbálni egészségem rovására. vagy ez csak így lehetséges. Próba szerencse-tudom,csak azért 2év alatt 4gyógyszer,sztem sok. Csalódott vagyok,nem akarok több kárt okozni,mint hasznot. Nem tudom,hogy Ön tudna egy javasolni valamit, egy biztosabb gyógyszert,vagy egyéb megoldást. Remélem igen,mert én már teljesen feladtam,2éve erről szól az életem,s nagyon kellemetlenül érzem magam. Várom mielőbbi válaszát,tanácsát. köszönettel

        Dr. Deli Tamás válasza a közti vérzés témában

        Tisztelt Kérdező! Ha a rendetlen vérzés egyéb okait kizárták orvosával, és feltehetően hormonális az ok, további két lehetőség van: egy új, még több hormonfázisra osztottt fogamzásgátló jelent meg (Qlaira), vagy esetleg szerencséje lehet a hüvelygyűrűvel (Nuvaring). Ezeket beszélje meg orvosával. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 08., 13:18; Megválaszolva: 2010. szeptember 12., 22:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés