Sex

Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz / Önökhöz, hogy barátnőmmel vasárnap (2010.09.05) szeretkeztünk óvszerrel és amikor abbahagytuk, akkor az óvszer a hüvelyben maradt kb.: 2-3 cm lógott ki... Azt szeretném meg tudni, hogy így, hogy a óvszer benne maradt, belejuthatott-e sperma a hüvelybe... Barátnőmnek ekkor már megjött, így azt gondolom, hogy nem lehetséges, hisz, ekkor a nem lehet teherbe esni.... Várom gyors válaszukat.... Köszönöm Tisztelettel: P. Gábor

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a védekezés nélküli együttlét témában

Kedves Gábor! Valószínűleg nem jelent semmi bajt, de azt pontosan nem lehet megítélni, hogy sperma nem folyt-e ki az óvszerből. Az tévedés, hogy a menses alatt nem lehet teherbe esni, teherbe lehet végül is a ciklus során bármikor, de a ciklus legelején és legvégén minimális az esélye, de előfordulhat egy-egy kósza peteérés. Ha a köv. vérzés késne vagy az aktus után 14 nappal csináljanak tesztet a biztonság kedvéért.

Kérdés: 2010. szeptember 05., 16:40; Megválaszolva: 2010. szeptember 07., 14:33
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nem érzem a párom
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele