Nem értem!

Tisztelt Címzett! 34 éves egy gyermekes anyuka vagyok. Elég későn jött meg a menszeszem, és soha sem volt rendszeres. Ezalatt azt értem, hogy egy évben max 2 alkalommal. Nőgyógyászom szerint ez nem olyan nagy dolog, ill. csak akkor probléma ha gyermeket akarok. Szeretnék már ez ügyben tisztán látni! Ebben kérném a szakember segítségét! Köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza rendszertelen menstruáció témában

Kedves Kérdező!

Ezt én értem, de hogy akar tisztán látni? Ha valaki erre hajlamos, hogy össze-vissza jön meg a vérzése, akkor ezen lehet segíteni, de akkor érdemes is, ha gyermeket akar, mivel akkor kell olyan gyógyszert szednie, ami elősegíti a tüszőérést és a repedést. Ki kell vizsgálni, mert lehet PCO is a dolgok mögött. Tehát mindneképpen kell hormon kivizsgálás és ultrahang vizsgálat. Tisztázni kell van- PCO vagy sem. De mondom, lehet, hogy genetikai ok, tehát a kivizsgálás után lehet kezelni.

Kérdés: 2008. június 16., 21:56; Megválaszolva: 2008. június 16., 21:56
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Alacsony SHBG - teherbeesés
Nőgyógyászati probléma
Szűrővizsgálat eredménye
Terhesség és Citologia HSIL, HPV 45
HPV teszt eredménye