Üdvözlöm

Tisztelt Dr Deli Tamás! Köszönöm a válaszát és a tanácsait, megszeretném kérdezni, hogy ön esetleg nem e tudná nekem ezeket a vizsgálatokat elvégezni? És ha esetleg igen akkor hol lehet önt személyesen felkeresni? Üdvözlettel Mokánszki Anita

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza a egyéb témában

Kedves Anita! A több tucat kérdés közül sajnos nem emlékszem, melyik volt az Öné. Ha megírja, milyen vizsgálatokat ajánlottam, szívesen megírom, ezek mennyire számítanak speciálisnak, illetve milyen szintű intézményhez / rendelőhöz érdemes fordulnia. Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2010. szeptember 02., 08:21; Megválaszolva: 2010. szeptember 05., 21:49
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Ciszta vagy petefeszekrak?
vérzészavar, hormon
Fertőzés lehet