Mi ez?

Tisztelt Doktor Nő/Úr! 2 hete volt a család strandon, ahol sajnos összeszedtem valami fertőzést (31 éves anyuka vagyok). Nagyon figyelek a higiéniára és még soha nem volt ilyen problémám, ezért nagyon bánt is. 4-5 napig volt víz jellegű (színtelen-szagtalan) folyásom ami pár csepp volt, de nem viszkettem, és amikor megtöröltem magam vizelés után fájdalommal járt. A patikus ismerősöm ajánlására Ginoxyn 600mg kúpot vettem, majd 3 nap múlva ahogy áll a tájékoztatón ezt újra megismételtem. Közben Batrafen krémet is használtam 1 hétig. Az első kúp utáni nap sárga sűrű folyásom volt, gondolom a kúp is kifolyt, mert tabletta szaga volt. A második kúp után már nem volt folyás, és megszűnt a fájdalom is törléskor. Most menstruálok, de remélem utána is minden rendben lesz! Ön szerint mi lehetett ez (gomba lehetett? ), és valóban meggyógyulhattam a kúptól és a krémtől? Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati fertőzés témában

Kedves Hölgyem! Lehetett gomba, és a krémtől lehet, hogy meg is gyógyult. De persze ezt előre megjósolni, főleg látatlanban nem lehet. Ha vége a mensesnek, és újra jelentkezik, egy Klion D 100 kúp kúra lenne javasolt vagy nőgyógyászati vizsgálat, és célzott kezelés.

Kérdés: 2010. augusztus 31., 15:27; Megválaszolva: 2010. szeptember 01., 12:45
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nem érzem a párom
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele