• MI lehet ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő! Észrevettem egy kis csomószerű képződményt a kis szeméremajkamnál, de csak a jobb oldalon. Nem fáj, duzzadás nem látszik, csak ha nyomogatom akkor érezni hogy ott van. Mi lehet ez, talán Bartholin mirigy gyulladás? Nőgyógyászhoz mindenképp elmegyek. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Kedves Kérdező! A Bartholin mirigy gyulladása fájdalmas elváltozás, és a helye a nagyajkak belső felénél van. A kis növedék lehet jóindulatú daganat, vírusos növedék, stb. A pontos ok kiderítéséhez indokolt a vizsgálat.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 28., 23:34; Megválaszolva: 2010. augusztus 30., 14:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés