• Gyógyszerszünet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő! Én hat évig szedtem mercilont, két hónapig qlairát, most pedig a negyedik levél yasminelle gyógyszert vettem be. Tegnap voltam orvosnál a pecsételgetésem miatt, és azt mondta, hogy a sok gyógyszer és a hosszú idő után tartsak három hónap szünetet. Viszont azt elfelejtettem neki mondani, hogy még van három havi gyógyszerem. Azt szeretném megkérdezni, hogy még ezt a három havi adagot beszedhetem-e, és ha igen, nem lesz tőle semmi bajom? Az az igazság, hogy még ezt a három havi gyógyszert be szeretném szedni. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászat témában

        Kedves Kérdező! Erre a kérdésre a kezelőorvos tud válaszolni. Ha egyértelműen szünetet javasolt, véleményem szerint érdemes az ő utasítását követni, ebben a kérdésben látatlanul nem tudunk véleményt alkotni vagy a kezelőorvos javaslatának ellentmondani.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 24., 08:39; Megválaszolva: 2010. augusztus 25., 11:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: