CA-125

04.30.-ÁN VÉRVÉTELEN A CA-125 ÉRTÉKEM 137 VOLT, 06.25.-ÉN ISMÉTELTÉK 62 VOLT AZ ÉRTÉK 08.05.-ÉN 51.-RE CSÖKKENT.IDŐKÖZBEN VOLT UH, ÉS KISMEDENCEI ÉS HASI CT EZ MIND NEGATÍV VOLT.NEM VOLT SOHA NORMÁLIS MENSTRUÁCIÓM DE KÖNNYEN LETTEM TERHES ÉS KÖNNYEN IS SZÜLTEM. AKKOR EZ MITŐL VAN?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza a petefészektumor témában

Tisztelt Kérdező! A gyanú petefészektumor vagy endometriosis, ezért történnek az ismételt vizsgálatok. Ezt nyilván orvosa is mondta. A csökkenő értékek jó jelnek tekinthetők. Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2010. augusztus 23., 21:02; Megválaszolva: 2010. augusztus 26., 02:18
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nem érzem a párom
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele