• Gynoflor

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr. Csuth Ágnes, Eloszor is nagyon szepen koszonom, hogy valaszolt a kerdesemre. Sajnos nem igazan tudom, hogy mivel tudnam helyettesiteni a Gynoflort, mert sajnos az USA-ban nem lehet kapni. Esetleg elofloras joghurtba martott tamponnal?Ha esetleg van valamilyen otlete... Elore is koszonom! Udv.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászat témában

        Kedves Hölgyem! Sajnos nem igazán ismerem az amerikai termékeket, de ha úgy kérdezi meg, hogy "vaginal probiotic capsule", biztos, hogy a patikában számos recept nélkül kapható terméket tudnak ajánlani. Beírtam ezt a kifejezést a google-ba, és számos terméket találtam. Szerintem ezek hasonlóan jó termékek, végül is a hatóanyagok hasonlóak. Remélem, rendbe hozzák a panaszait.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 23., 20:32; Megválaszolva: 2010. augusztus 25., 11:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: