bromocriptin mellet mekkor az esély a teherbeeséshez

2éve szedem a bromocriptin gyogyszert mert hypophysis microadenomám van. Most babát szeretnénk mekkora az esélye hogy teherbe eshetek? A gyogyszer mellet a peteérést hogy kell számolni? Eddig a menstruáciom pontos volt de miota probálkozunk mindig pár napot késik. Mennyi idö alatt eshetek teherbe?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza a teherbeesés témában

Tisztelt Kérdező! Ha a prolaktinszintje a normál tartományban van és a vérzések is rendszeresek, a terhesség ugyanúgy létrejöhet, mint ha nem lenne microadenoma. A peteérés ugyanúgy a ciklus közepén van. Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2010. augusztus 23., 19:27; Megválaszolva: 2010. augusztus 26., 02:16
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Ciszta vagy petefeszekrak?
Fertőzés lehet
Mell elváltozása
Késői pete érés , PCOvagy...
Hüvelyi folyás