Vérzési rendellenesség

egy éve abba kellett hagynom a fogamzásgátló tablettát, mélyvénás trombózis miatt. Azóta nem akar beállni a menzeszem.Vagy nem jön meg 2-3 hónapig, vagy megjön, és hetekig tart, és csak gyógyszertől múlik el.Olyankor bőséges a vérzés, és alvadt vér darabos.Egy petefészkem van csak, a másikat eltávolították 17 éves koromban.Előfordulhat-e, hogy leállóban van a hormontermelésem? Ha abbahagynám a vérhígító szedését, a bő vérzés megszűnne-e? Mert a vizsgálatok alapján abbahagyhatnám, csak én még nem mertem. A Norcolut növeli-e a trombózisveszélyt, mert eddig azt alkalmazták a vérzés elállítására, gyógykaparást nem csinálnak.Válaszukat köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza a vérzészavar témában

Kedves Kérdező! Először azt kell tisztázni, hogy a vérhigitó mellett az alvadási paraméterei rendben vannak-e.Ha igen, akkor nögyógy.vizsgálat szükséges. A méh nyálkahártya hyszteroszkópos eltávolitásával a vérzés csökkenthető, vagy megszüntethető.

Kérdés: 2010. augusztus 22., 20:02; Megválaszolva: 2010. augusztus 25., 10:11
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nem érzem a párom
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele