Klion

Tisztelt Weborvos, A segitseget szeretnem kerni.... marciusban 1 honapig elhuzodo tuszos mandulagyulladasom volt... 2 antibiotikum kurat csinaltam vegig... A kura utan megvaltozott huvelyi folyast eszleltem... soha nem volt ilyen problemam elotte... mindig teljesen szagtalan volt..... most viszont.. feheres (opalos) es csepeg.. mikor a ferjemmel egyutt vagyunk furcsa szagot erzek... (vizelet vagy halszag) nem tudom pontosan megnevezni.... Nem csip, nem viszket.... csak fura szaga van... es nagyon zavar.... mindig nagyon ugyeltem a tisztasagomra... (Lactacyddal mosakodom mar 10 eve) Klion huvelytablettat hasznaltam 10 napig... a kura vegere eltunt a zavaro szag.. es egy honapig nem volt semmilyen problemam.. majd egy honap utan ismet elojott.....Tervem, hogy ujra kezdjuk a Klion szedest.... a parom is szedni fogja velem egyutt 5-10 napig... Mit gondol errol? Van ertelme? Jelenleg kulfoldon elek es nem tudom a nogyogyaszt felkeresni...: ( Valaszat elore is koszonom! Udv. Illusion

Dr. Csuth Ágnes válasza nőgyógyászati fertőzés témában

Kedves Illusion!

Inkább a Klion D100 hüvelytablettát javaslom vagy Betadine hüvelykúpot, ha elérhető. ezek több típusú fertőző ágens ellen is hatnak. Ha vége a kúrának, használjon egy hüvelyflórát helyreállító kezelést, pl. Gynoflort.

Kérdés: 2010. augusztus 19., 20:22 ;Megválaszolva: 2010. augusztus 23., 14:50
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Canesten combi szúró fájdalmat okoz....
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Az elmúlt hónapokban a nőgyógyászom többször is felírta a Fluconer tablettát (2db) , de a panaszaim megmaradtak. Most a...
Állandóan visszatérő gyulladt nemi...
Tisztelt Doktornő! A kislányom problémája lassan 1 éve tart amióta óvodába jár. Először a pirosságra lettem figyelmes a nemi szervénél...
szemáremajak viszketés
Kedves doktornő! Tegnap óta viszket a szemérem ajkam és nem tudom hogy miért.Éppen menzesz előtt állok és Canesten krémmel kenegetem, nemi...
Mi a baj?
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Fehér folyásom van, néha viszkető érzéssel és enyhén szúrós szaggal. Ez a problémám már 16 éves korom óta tart....
Nemi fertőzés
Tisztel Dr. Nő/Úr! 38 éves nő vagyok, a kérdésem a következő. Hüvely folyásom van, sárgás, nem bűzös, inkább sűrű állagú. Viszont nem...