• Klion

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Weborvos, A segitseget szeretnem kerni.... marciusban 1 honapig elhuzodo tuszos mandulagyulladasom volt... 2 antibiotikum kurat csinaltam vegig... A kura utan megvaltozott huvelyi folyast eszleltem... soha nem volt ilyen problemam elotte... mindig teljesen szagtalan volt..... most viszont.. feheres (opalos) es csepeg.. mikor a ferjemmel egyutt vagyunk furcsa szagot erzek... (vizelet vagy halszag) nem tudom pontosan megnevezni.... Nem csip, nem viszket.... csak fura szaga van... es nagyon zavar.... mindig nagyon ugyeltem a tisztasagomra...( Lactacyddal mosakodom mar 10 eve ) Klion huvelytablettat hasznaltam 10 napig... a kura vegere eltunt a zavaro szag.. es egy honapig nem volt semmilyen problemam.. majd egy honap utan ismet elojott.....Tervem, hogy ujra kezdjuk a Klion szedest.... a parom is szedni fogja velem egyutt 5-10 napig... Mit gondol errol? Van ertelme? Jelenleg kulfoldon elek es nem tudom a nogyogyaszt felkeresni... :( Valaszat elore is koszonom! Udv. Illusion

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati fertőzés témában

        Kedves Illusion! Inkább a Klion D100 hüvelytablettát javaslom vagy Betadine hüvelykúpot, ha elérhető. ezek több típusú fertőző ágens ellen is hatnak. Ha vége a kúrának, használjon egy hüvelyflórát helyreállító kezelést, pl. Gynoflort.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 19., 20:22; Megválaszolva: 2010. augusztus 23., 14:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés