Nem értem

A problémám a következő lenne 2000-ben volt a 3. császármetszésem így összeégették a petevezetékem ebből adódik, hogy nem lehetek terhes vagyis csak kis eséllyel. Kb 2 hónapja elmentem olyan tünetekkel nőgyógyászatra mintha terhes lennék.Tej folyik a mellemből valamit nőtt a hasam is. Mellékletben küldöm az eddigi eredményeket. Most az az tegnap voltam a vérvételi eredményért ami után azt mondták minden vizsgálat nélkül, hogy 1 hónap múlva jöjjek vissza kontrollra. A problémám csak azzal van, hogy nagyon rám ilyesztettek, mondván, hogy lehet mola terhesség vagy cista. Én nem értek hozzá csak aggódom nem e lesz nagyobb baj ha várok egy hónapot. Szeretném tudni hogy menjek e vissza minél hamarabb az ön véleménye szerint a leletek alapján vagy nincs okom aggódni. A panaszok még azóta is fennállnak és nem változott semmi. Válaszát előlre is köszönöm: Simonné Csuzi Terézia Sajnos csak egyet tudok elküldeni a leletek közül ha tippje hogy küldjem el a többit akkor okosabb lennék

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a terhesség, petevezték, császármettszés, tejfolyás témában

Tisztelt Terézia! Nekem csak egy gerinc és csípő röntgen lelete jött el, ami nem sokat segít a nőgyógyászati kérdés tisztázásában. A helyzet és a leletek ismerete nélkül annyit mondhatok, hogy a kolléga nyilván átnézte, átgondolta a leleteit, mielőtt az 1 hónap múlva esedékes kontrollt javasolta, így - ha panaszai nem romlanak közben jelentősen - amennyire lehet, az orvosával megbeszéltekhez tartsa magát. Üdvözlettel,

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2010. augusztus 19., 19:03; Megválaszolva: 2010. augusztus 26., 02:02
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nem érzem a párom
Menstruáció kimaradás
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Jaydess levétele