• sensonette

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Ur/Doktorno! Hipochonder vagyok es borzasztoan felek -nem tudom miert- a terhessegtol, a fogamzasgatloban sem nagyon bizom.Pedig mar 4 eve szedem folyamatosan, 5 honapja Sensonette-t. Junius 28-30 kzoot Azibiot antibiotikumot szedtem,majd a megvonasos verzes idoben, julius 2-an jelentkezett. Elkezdtem szedni a kovetkezo levelet es a level kozepen barnas pecseteles jelentkezett, ami tobb mint 1 hetig tartott, igaz nagyon-nagyon gyenge volt. Julius 30-an ismet rendes menstruaciom volt. Kerdesem, hogy ezek fenyeben lehetek-e megis terhes?A legutobbi 2 menzesz ugyanolyan volt mint szokott, sose marad ki egy szem gyogyszer sem, mindig idoben szedem. Az antibiotikumszedes alatt s utan ovszerrel is vedekeztunk. Varom megnyugtato valaszat. Koszonettel: Judit

        Dr. Deli Tamás válasza a fogamzásgátló, terhesség témában

        Tisztelt Judit! Leírása alapján a terhesség esélye nem nagyobb, mint minden fogamzásgátlót és óvszert használó esetében, azonban meg kell barátkozni a gondolattal, hogy ez az esély sohasem nulla. Így a terhesség kizárására terhességi tesztet javaslok, de ha a következő vérzés rendben megjön és Ön panaszmentes, valószínűleg még ez sem szükséges. Ha valóban hipochonder (vagy annak gondolja magát) és még nem járt szakembernél, érdemes esetleg felkeresni egy pszichiáter szakorvost. Üdvözlettel,


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 17., 19:37; Megválaszolva: 2010. augusztus 25., 21:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés