sensonette

Tisztelt Doktor Ur/Doktorno! Hipochonder vagyok es borzasztoan felek -nem tudom miert- a terhessegtol, a fogamzasgatloban sem nagyon bizom.Pedig mar 4 eve szedem folyamatosan, 5 honapja Sensonette-t. Junius 28-30 kzoot Azibiot antibiotikumot szedtem, majd a megvonasos verzes idoben, julius 2-an jelentkezett. Elkezdtem szedni a kovetkezo levelet es a level kozepen barnas pecseteles jelentkezett, ami tobb mint 1 hetig tartott, igaz nagyon-nagyon gyenge volt. Julius 30-an ismet rendes menstruaciom volt. Kerdesem, hogy ezek fenyeben lehetek-e megis terhes? A legutobbi 2 menzesz ugyanolyan volt mint szokott, sose marad ki egy szem gyogyszer sem, mindig idoben szedem. Az antibiotikumszedes alatt s utan ovszerrel is vedekeztunk. Varom megnyugtato valaszat. Koszonettel: Judit

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Deli Tamás válasza a fogamzásgátló, terhesség témában

Tisztelt Judit! Leírása alapján a terhesség esélye nem nagyobb, mint minden fogamzásgátlót és óvszert használó esetében, azonban meg kell barátkozni a gondolattal, hogy ez az esély sohasem nulla. Így a terhesség kizárására terhességi tesztet javaslok, de ha a következő vérzés rendben megjön és Ön panaszmentes, valószínűleg még ez sem szükséges. Ha valóban hipochonder (vagy annak gondolja magát) és még nem járt szakembernél, érdemes esetleg felkeresni egy pszichiáter szakorvost. Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2010. augusztus 17., 19:37; Megválaszolva: 2010. augusztus 25., 21:23
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Ciszta vagy petefeszekrak?
Fertőzés lehet
Mell elváltozása
Késői pete érés , PCOvagy...
Hüvelyi folyás