Stodette

Tisztelt Doktor Úr! Én nem rég kezdtem el szedni a Stodette nevű fogamzásgátló tablettát. a 2. levélnél tartok. Eddig szerencsére semmi más visszataszító mellékhatást nem észleltem, de úgy vettem észre, hogy a tabletta miatt csökkent a libidóm. Annyira, hogy szinte undorodom minden ilyesmi dologtól. Azt szeretném megtudni, hogy ez majd elmúlik idővel vagy másik gyógyszert kell feliratnom? Válaszát előre is köszönöm

Dr. Deli Tamás válasza fogamzásgátlás témában

Tisztelt Kérdező!

A fogamzásgátló tabletták egyik gyakori mellékhatása, amit említ. Ha pár hónap után is változatlan a helyzet, érdemes más hatóanyagú tablettára váltaniuk orvosával.

Üdvözlettel,

Dr. Deli Tamás
Dr. Deli Tamás szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2010. augusztus 15., 20:28; Megválaszolva: 2010. augusztus 25., 16:52
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Belaráról Dienillere
Tisztelt Doktror Úr! Fél éve, nőgyógyászommal való konzultáció után ő azt javasolta, hogy 6 hónapig szedjem a Belara, majd utána...
Gyógyszer mellékhatás? Baba?
Fogamzásgatlás
Szép estét! 46 éves nő vagyok 21 évvel ezelőtt masodik gyermekvállalás miatt nőgyógyászom APC rezisztenciát nézetett eléggé sok seprűvéna volt...
Fogamzásgátlás
Kedves Dr. Kiss György! A kérdés egész régóta foglalkoztat és Önt ajánlották, abban bízva, hogy Ön egészen biztosan tudja a választ...
fogamzásgátló, majd 12 óra múlva...
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Tegnap (hétfő) este 8-kor vettem be a hétnapos tablettaszünet után az első tablettát, majd másnap (kedd) reggel...