terhesség

jónapot kivánok dr.nő.az lenne a kérdésem, hogy volt egy gyógykaparásom és vele együtt 3 kissebb mütétem.méhszáj seb, gyógykaparás és a méhen volt egy csomó amit eltávolitottak.orvosom azt mondta hogy nemkellene teherbe esnemegy évig.addig erősödne meg a méh.3 hónap telt el a mütét után, és jelenleg a teszt szerint 3-4 hetes terhes vagyok.orvosom szerint tágitania kell az egyik petefészket terhességem elött, mert nem fejlődött rendesen.nem probléma ez a jelenlegi terhességem? egyáltalán kitudnám hordani? előre is köszönöm válaszát dr.nő

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a nőgyógyászati műtét, méhszájseb, gyógykaparás témában

Tisztelt Kérdező! Sajnos orvosilag releváns információt kérdése igen keveset tartalmaz, így nem lehet rá válaszolni. Nem derül ki, pontosan milyen műtétek történtek és miért, milyen rendellenessége van (az Ön által emlegetett petefészek-tágítás nem létezik, nyilván valamit félreértett), mire is utalt orvosa, amikor egy évig nem javasolta a terhességet. Azt tudom mondani, hogy vagy eddigi orvosát, vagy - ha más szakvéleményre is kíváncsi - összes orvosi papírjával együtt egy másik kollégát keressen meg, kérdéseire csak így kaphat választ. Üdvözlettel,

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2010. augusztus 15., 10:03; Megválaszolva: 2010. augusztus 25., 16:46
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Ciszta vagy petefeszekrak?
vérzészavar, hormon
Fertőzés lehet