• Menses késése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő! Problémám a következő. Június 27.-én volt utoljára mensesem. Ezt követően kétszer megszakított közösüléssel védekeztünk, kétszer pedig fogamzásgátló hüvelytablettával. A kb 1 hete végzett terhességi teszt negatív eredményt mutatott. Van egy kis folyásom, ami most szerintem nem túlzott mennyiségű, szagtalan, viszont kb. másfél hete volt egy nagyon nehéz napom, mert délelőttől erősödő fájdalmat éreztem alhas tájékon, de főleg derék tájékon, aztán estére már nagyon rosszul éreztem magam és valószínűleg lázam is lehetett. Másnapra a fájdalmam jelentősen enyhült, de addig soha nem tapasztalt, nagy mennyiségű, sűrű, de nem túrós állagú sárgás váladék ürült. A mennyisége néhány nap alatt lecsökkent, és a fájdalom sem tért vissza, lázam sem volt azóta, de még mindig nem menstruálok és enyhe alhasi görcseim vannak. Kérem, szíveskedjen tanácsot adni, mi lehetett illetve mi lehet a most is fennálló probléma oka, esetleg megismételjem-e a terhességi tesztet? Szíves válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Kedves Hölgyem! A panaszok hátterében nőgyógyászati gyulladás is állhat, de ez csak vizsgálattal állapítható meg. A teszt lehet, hogy túl korán készült, az ovuláció nem mindig kiszámítható, érdemes megismételni, az utolsó együttlétet követően ha terhes lett, akkor a terhesség kb. 2 hét múlva mutatható ki legkorábban.A lényeg a mielőbbi orvosi vizsgálaton van.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 14., 13:33; Megválaszolva: 2010. augusztus 16., 14:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés