Nők egészsége

Tegnap észleltem a hüvelygomba tüneteit. Neten olvastam, hogy a canesten komi nagy segítségemre lehet. életemben előszőr van hüvelygombám, és szeretném tudni, hogy valami következményei lehetnek annak, hogy használom a canestent?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelygomba témában

Kedves Hölgyem! A Canestennek is mint minden szernek vannak mellékhatásai, pl. allergia, irritáció, de nem törvényszerű, hogy ezek önnél is jelentkezni fognak. (A gyógyszerkeresőnkben az összes lehetséges mellékhatást megtalálja.) Ezzel szemben a hüvelygomba kellemetlen tüneteket okoz, kezelése indokolt.

Kérdés: 2010. augusztus 13., 13:05; Megválaszolva: 2010. augusztus 16., 10:25
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Ciszta vagy petefeszekrak?
Fertőzés lehet
Mell elváltozása
Késői pete érés , PCOvagy...
Hüvelyi folyás