• Sürgősen!!!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kedves dr.! sürgős válaszra lenne szükségem, mivel szombaton kellett volna megjönni, de nem jött és nekem nem szokott késni általában. fel vagyok fázva szedtem rá gyógyszert de nem teljesen hatott . a menses jeleit erzem faj a mellem és a hasam alatt is de vérzés NINCS! nemi eletet élek 1 ideje de miutan a baraom elelvez mindig megnézi h nincs e kiszakadva a gumi, nem volt es az utobbi idöben, vagyis juliusban csak 1 párszor voltunk együtt (kb 7-8x) es a gumi rendben volt. nagyon stresszes vagyok mostanaban, tesztet félek csinálni félek az eredmenytöl!!!!!!!! kérem irjanak minel hamarabb!!!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Hölgyem! Pedig csak kellene terhességi tesztet csinálni, mert ez a mérvadó. Egyébként a terhességen kívül sok oka lehet még a menses késésének, pl. stressz, fertőzés, belgyógyászati betegség, hormonális okok, stb. Ha a teszt negatív, akkor is nőgyógyászati vizsgálat segít a kiváltó okot megtalálni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 12., 15:49; Megválaszolva: 2010. augusztus 13., 13:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés