Mitől késik?

Most csütörtökre vártam a menzeszem, de nem jött meg. A hasi görcsöket tapasztaltam, de mégsem. Van barátom, de nem feküdtünk le, de csináltunk már "olyat", és ő elment.. viszont én ruhába voltam, hosszított pólóba ami a nemi szervemet takarta. Akkor a terhességet ki lehet zárni? Eddig nem volt ilyen problémám, vagy ha volt is nem kellett a terhesség miatt aggódnom. Pár napja viszont felfáztam. De 2nap alatt elmúlt az egész. Emiatt is késhet? Terhességi tesztet csináljak? Előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

Kedves Kérdező! Ha jutott sperma vagy előváladék a hüvelyedbe, akkor lehetsz terhes, ez esetben csinálj tesztet. A menses késésének számos oka lehet a terhességen kívül, pl. fertőzés, stressz, hormonális okok, fogyás, stb. Nőgyógyászati vizsgálat szükséges, ha egyáltalán nem jön meg.

Kérdés: 2010. augusztus 08., 17:10; Megválaszolva: 2010. augusztus 10., 12:56
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Sebészeti traumát követően...
Nőgyógyászati rákszűrés...
Ciszta vagy petefeszekrak?
vérzészavar, hormon
Fertőzés lehet