• Menzesz kimaradt, késik, vagy terhes vagyok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó Napot! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy menstruáció után 2 nappal történt meg az első közösülésem. Ezután megváltozik a ciklusnak ideje? Ha nem akkor nekem már harmadik hete késik, de védekeztünk rendesen. Tavalyi augusztusi menzeszem is ki maradt de akkor napi szinten kimerítő edzéseken vettem részt és azóta úgy görcsölök az első két nap h az ágyból nem tudok ki kelni gyógyszer nélkül. : ( Nem tudom mit tegyek félek. Eddig is ingadozott a ciklusaim valamikor az idegességtől hamarabb megjött. De most terhes vagyok? Fehér folyásom is van. Kétségbe vagyok esve. Segítségét szeretném kérni Öntől.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Kérdező! Ritkán előfordulhat, hogy az ovuláció nem a 14. nap környékén történik, hanem korábban, vagy később, ezért még a menses után 2 nappal is használjatok óvszert. A menses késésének oka sok minden lehet, de érdemese egy tesztet is csinálni, hogy nem vagy-e terhes. Ha negatív, keresd fel a nőgyógyászt, hogy kivizsgálják, mi okozza a rendszertelenséget.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 06., 15:30; Megválaszolva: 2010. augusztus 09., 14:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt dr. ÚR! AZZAL A KÉRDÉSSEL FORDULOK ÖNHÖZ HOGY 14-én kellett volna meg jönnie de helyette barnás folyás OM volt 15-én véreztetem egy kicsit és 16-án megint barnás folyás van a betéten!Mi lehet az oka? Tesztet csináltam és negatív...