• Hüvelyfolyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt WEBBeteg Szakerto! Mar tobb mint 1,5 honapja megvaltozott a huvely folyasom: zoldes-sargas szine van. Viszont szagtalan, nem viszket, mas panasz nincs. Mikrobiologiai vizsgalat alapjan nincs bakterialis fertozes. Orvos adott Gynoflort. Szedtem egy hetig, nem segitett. Vajon, mi lehet az oka, hogy tovabbra is ilyen a huvelfolyasom? Soha nem volt ilyen, es most mar zavar es aggodok hogy valami komolyabb problemam van. Nagyon szepen koszonom a segitseget! Udvozlettel, M.K.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves M.K.! Fontos, hogy a partnert is kezeljük. Vissza kell menni az orvoshoz és újból egy másik kezelést kérni, mert különben újra mindkettőjüknél előjönnek a panaszok, vagy állandó, krónikus fertőzés alakul ki. A megelőzésről és a kialakulásról bővebben olvashat: http://www.fokuszbanano.hu/eletmod_kalauz/gyik/3189/huvelyfolyasok


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 03., 13:28; Megválaszolva: 2010. augusztus 03., 14:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés